Plaja cu gânduri

Echipa Carpe Diem participă la Triatlonul „Pe Argeș în jos”

Cristina, Lucian și Andrei- noi suntem coechipierii „Carpe Diem” înscriși la ștafeta triatlonului Invictus „Pe Argeș în jos”, organizat în Pitești, pe 24 aprilie. În această ordine, eu sunt cu jocul de glezne, Lucian bate șaua, să priceapă… bicicleta, iar Andrei intră la apă, pardon, în apă. Distanțele probelor sunt cele clasice ale unui triatlon olimpic- 1500 m înot, 40 km ciclism, 10 km alergare.

Nu se percepe taxă de înscriere la concurs, dar organizatorii încurajează donațiile către Invictus Romania.triÎmi place foarte mult ideea de activitate sportivă aproape de casă, pe plaiuri mioritice, mai ales că până acum am alergat doar de capul meu pe coclauri arădeni și prin Cindrelul sibian. Nici unul dintre noi nu a mai participat la ștafetă, o să fie super distracție, emoții și provocări multiplicate.

Ne-am înscris deja în competiție pentru a ne motiva să ne antrenăm, să ne luăm un angajament și să nu mai dăm înapoi, să luăm lucrurile în serios. Noi avem deja un grup maaare de fani și cea mai bună coordonare de la (doamna de la) departamentul de resurse! În plus, în etapa de brainstorming pentru alegerea numelui echipei am descoperit emoția (nu doar a mea a) legăturii dintre noi și gândul ăsta m-a făcut să zâmbesc înainte de a mă panica.

Pe blogul concursului găsiți mai multe detalii despre organizatori, aici este linkul pentru înscrieri, iar aici evenimentul și discuțiile de pe Facebook. Stați cu ochii pe noi!

Un comentariu

Adaugă comentariu