Plaja cu gânduri

Men in Black International

Marți am participat la avanpremiera „Men in Black International”, la Cinema City Shopping City Timisoara, la invitația Cinema City & InterComFilm Distribution.

Filmul intra în categoria drăguț-plăcut-ușor de urmărit. Firul narativ e simplu și clasic, iar actorii deja cunoscuți și agreați de public.
Totuși, nu prea cred că „Men in Black International” poate fi încadrat în categoria prequel de succes, dar clar e un film în care Chris Hemsworth s-a simțit cumva „ca acasă”. Comedia și statutul de erou îl prind bine. Tessa Thompson (Girl in black) este plină de încredere și face „cuplu” bun cu partenerul de acțiune. În film apare și un al treilea partener (Pawny), care este tare simpatic și cu siguranță a ținut piept replicilor amuzante ale lui Chris Hemsworth. Fără spoilere despre desfășurarea acțiunii, în  film apar arme și mijloace de locomoție care te fac să ridici o sprânceană.

Undeva pe la jumatatea filmului mi-am dat seama că nu mai are sens să aștept apariția lui Will Smith în film. Trebuie să recunosc că s-ar fi încadrat de minune în echipă și cu siguranță un dialog între el si Chris Hemsworth ar fi iesit cu scântei.
Concluzia finală este că dacă esti fan al universului Marvel, cu siguranță vei aprecia filmul. Daca esti fan „Men in Black”, e posibil să strâmbi puțin din nas, dar totuși să te prindă.
În încheiere, la intrarea în sala IMAX am auzit: „Se zice ca acest film e mai mult pentru fete!”. Nu pot să neg asta… M-am simțit bine pe tot parcursul filmului și pot să zic că s-a ridicat la înălțimea așteptărilor mele. Să fii acolo unde trebuie să fii, adică hai la cinema!
*****
by Alexandra

Adaugă comentariu