Plaja cu gânduri

În stare de bine- pentru Asociația P.A.V.E.L

Nu este încă suficient de frig afară, dar nu mai e mult și imediat ne apucă spiritul sărbătorilor și generozitatea de sezon. Și astfel, e bine să știm că Asociatia P.A.V.E.L. este, începând cu data de 05.11.2018 și până pe data de 05.12.2018, într-o campanie umanitară pentru implicarea comunității civile, în scopul susținerii copiilor internați în secțiile de oncopediatrie, în special din I.O.B și I Cl Fundeni și a mamelor lor.

Putem să contribuim la creșterea calității vieții și șanselor de vindecare a copiilor cu diagnostic oncologic, internați în secțiile de oncologie și hematologie pediatrică din București. E nevoie de oricare dintre următoarele produse pentru copii și adulți: săpun, săpun lichid, gel de duș, șampon, șervețele umede, pastă și periuțe de dinți, deodorante, aleze și scutece de unică folosință de toate mărimile. E nevoie și de voluntari, care vor împărți flayere despre această campanie în magazinul partener Kaufland Colentina, situat în Șoseaua Colentina nr 6, București, sectorul 2. Toate produsele colectate vor fi distribuite beneficiarilor cu ocazia zilei de Moș Nicolae- 6 decembrie.

***

În prezent, în România, există peste 80.000 de persoane diagnosticate cu cancer (http://centruloncologic.ro/statistici/statistici-cancer.html), dintre care 6000 sunt copii și tineri. În rândul comunității pacienților cu cancer nu există servicii de suport al sănătății mentale/emoționale, igienă, nutriție adecvate, sprijin material, juridic și informațional, oferite de stat. Din experiență de 22 de ani a Asociației P.A.V.E.L., s-a demonstrat că suportul adecvat poate duce la salvarea vieții și la depășirea diagnosticului, fiind la fel de important ca tratamentul medical.

Asociația P.A.V.E.L. (Primind Ajutor Viata Este Luminoasă) a luat ființă în mai 1996 din inițiativa unui grup de părinți greu încercați și de atunci depune eforturi considerabile pentru ajutorarea copiilor /tinerilor cu diagnostic oncologic și familiilor acestora. Asociația oferă servcii socio-psiho-educaționale complementare celor medicale în două spitale bucureștene și desfășoară campanii de informare la nivel național.

Datele de contact pentru a deveni voluntari ai Asociației P.A.V.E.L. sunt:  vă rugăm să ne contactați prin intermediul e-mail: office@asociatiapavel.ro  sau Facebook https://www.facebook.com/asociația.pavel/, persoană de contact Dl. Mihai Benchea, coordonator de voluntari. Pentru informații despre proiect și despre asociație va puteți adresa d-nei Iuliana Ghidu, director executiv, pe adresa de e-mail iuliana.ghidu@asociatiapavel.ro sau la numărul de telefon 037 30 99 62. Pentru alte informații utile puteți să consultați pagină web a asociației www.asociatiapavel.ro, precum și blogul http://apeluriumanitare.wordpress.com/.

Adaugă comentariu