Plaja cu gânduri

Transformers: Ultimul cavaler

Nu sunt cea mai mare fană a filmelor SF și, chiar așa, „Transformers: The Last Knight” a fost o experiență cinematografică interesantă, prin atacul senzorial și cavalcada efectelor speciale.

Parcă nu te aștepți de la un film cu roboți să-ți trezească emoții, nu? Scenariul are suficiente drame. Dar în cel mai recent film din seria „Transformers: Ultimul cavaler” ai parte de acțiune explozivă (exagerată?) și, desigur, muuultă tehnologie modernă. L-am văzut în sala T IMAX de la Cinema City Shopping City Timisoara, concluzia clară fiind că varianta IMAX 3D e locul cel mai potrivit pentru o asemenea vizionare. IMAX înseamnă sunet și imagine de calitate, plus senzația că ești parte din scenariu alături de personajele numeroase, pe planeta de origine a lui Optimus Prime, Cybertron.

Mark Wahlberg și Anthony Hopkins sunt numele cele mai importante ale distribuției, iar regia este semnată de Michael Bay.

Dacă sunteți pasionați de SF și Cavalerii Mesei Rotunde, nu uitați că Transformers: Ultimul cavaler este deja în programul Cinema City.

Adaugă comentariu