Plaja cu gânduri

Rogue One: O poveste Star Wars

Pe 16 decembrie, am mers la Shopping city Timișoara, pentru lansarea oficială a producției „Rogue One: O poveste Star Wars”, distribuit de Forum Film România.

star-wars_imax-poster-3

Recunosc, nu sunt tocmai o fană a seriilor cinematografice, pentru că, probabil, răbdarea nu-mi este o virtute. Nu sunt nici cea mai mare fană a mărcii „Star Wars” și, cu toate acestea, am vizionat noua poveste fără să mă încurce cu ceva lipsa vizionării episoadelor anterioare. Firul narativ actual se construiește într-o direcție nouă, cu multe personaje aflate la primele confruntări. Bineînțeles că pe parcursul acțiunii ne intersectăm cu simboluri care gravitează în jurul universului deja cunoscut, dar aventurile spațiale sunt ancorate într-o altă realitate.

Cel mai nou film din universul „Star Wars” e un „must see” în IMAX, pentru toate efectele vizuale, pentru unghiurile de filmare și pentru senzația de „imersiune” pe care o ai ca spectator, în anumite secvențe. Modul în care regizorul Gareth Edwards spune povestea este o poveste în sine.

Și, să nu uităm: „I’m one with the Force, and the Force is with me”.

Un comentariu

Adaugă comentariu