Plaja cu gânduri

Vest Fest va fi prima mea experiență festivalieră

Recunosc deschis că citesc cu invidie jurnale festivaliere scrise din diferite colțuri de țară. Cluj, Sibiu, București, Alexandria- sunt orașe pe care nu le cunosc în fervoarea evenimentelor lor- concerte, teatru, film sau toate adunate. Nu cunosc senzația aia de libertate, absolutul deconectării, pentru care nu am avut niciodată bani în facultate, pentru care nu am avut timp în ultimele veri. Nu știu nici energia, nici curajul de a palpita alături de o mulțime unită de aceleași pasiuni, am uitat senzația de apartenență, de comunitate.

Dar știu acum că prima mea experiență festivalieră va fi VEST FEST, care are loc în 7-8 octombrie, în Parcul Rozelor din Timișoara. Atunci Subcarpați lansează „Satele Unite ale Balcanilor”. Dintre artiștii invitați, doar Cred că sunt extraterestru a mai fost desconspirat, restul invitaților din concerte sau after party-uri urmează a fi anunțați ulterior. Și e o senzație haioasă, de curiozitate și mâncărime în palmă, să afli pe ce ai dat banii.

Vest Fest este un festival urban, care propune, pe lângă concerte, cursuri gratuite de DJ, Grafitti, Breakdance și Skate. Cumva, vine festivalul la noi! Va fi amenajată o zonă de relaxare și se vor organiza concursuri oferite de partenerii evenimentului. Informații despre prețurile biletelor și multe alte detalii se găsesc pe http://vestfest.ro/.

Adaugă comentariu