Plaja cu gânduri

Particip la primul curs online

Pentru că nu sunt o persoană autodidactă, aleg mai mereu căile bătătorite, cu ajutorul și metodologia celor care știu cum se întâmplă lucrurile. Și, din motive care țin de distanțe, cu rost de a evita greșelile de stil, „dantelăriile” și preaplinul de orice fel, pentru inspirație și tehnică, particip la un atelier de scriere creativă. Primul curs online la care iau lecții!

Club_Revdepov_logo_jpg

Am avut foarte multe emoții când mi-a încolțit ideea participării în minte. Apoi, am apăsat „send” la mailul cu textul meu în vederea jurizării cu detașare, cu mult timp înainte de deadline. Am trecut printr-o lipsă acută de implicare, pe care probabil am dorit-o protecție în cazul unei eventuale respingeri- ce va fi, va fi!

Eh, și uite așa, trăiască împărăția internetului, care ne aduce împreună, pe noi, cei 9 cursanți, și pe Marin Mălaicu-Hondrari, în perioada 28 septembrie – 30 octombrie. Cursul a fost anunțat de Motanov Motanul Mov al Clubului Revdepov, care au multe alte opțiuni de ateliere și antrenamente literare.

Sunt foarte entuziasmată și sper tare ca în cele 5 săptămâni de curs să stau cât mai mult acasă, să prind cât mai multe „întâlniri” online. E un sentiment grozav acela de a investi în tine prin raportare la pasiune, la speranța că se poate mai bine, deși mi-e clar că drumul mi-este altul. Și tocmai așa, acum, lucrurile sunt mult mai clare.

De abia aștept!

Adaugă comentariu