Plaja cu gânduri

Scrisori călătoare… în tramvaiul nr 1

Despre relația mea cu mijloacele de transport în comun, ar trebui să scriu mai des. Să povestesc pe larg experiențe frumoase, să trag concluzii din cele neplăcute, să consemnez uimirea care mă încearcă în diferite momente ale călătoriei, ca o navetistă experimentată ce sunt. Așa că recunosc, mâine este o zi în care sper că prietenii mei bucureșteni se vor gândi (și) la mine, cu un eveniment pe care l-aș dori multiplicat provincial.

E vorba de scrisorile călătoare, cu mesaje motivaționale, care mâine merg cu tramvaiul prin București. Marți 28 iunie, la ora 8.00, pasagerii tramvaiului nr.1 vor avea parte de o surpriză: 300 de epistole cu sigiliu și decorate cu tricolorul se vor regăsi, atât pe scaune, cât și pe ferestre, cu scopul de a le aduce un zâmbet și de a le reaminti de lucrurile simple.IMG_5843

Plecarea se va face din Depoul Dudeşti (Calea Dudești, 184) urmând traseul: Calea Dudeşti, Şos. Mihai Bravu, Şos. Ştefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Bd. General Vasile Milea, Bd. Timişoara, Str. Progresului, Str. Constantin Istrati, Şos. Viilor, cap de linie Şura Mare. De asemenea, fiecare destinatar este încurajat, fie să păstreze scrisoarea, fie să ducă bucuria către un alt călător.

* Inițiativa aparține ONG-ului Arta nu mușcă cu proiectul ”Livrez Dragoste”, în parteneriat cu RATB.

Adaugă comentariu