Plaja cu gânduri

Mâine îmi împlinesc o dorință

Mâine, dacă mă trezesc în timp util, dacă nu întârzie trenul sau dacă nu îl pierd eu, din motive organizatorice, o să fie o zi interesantă. Mâine, o dorință se transformă într-un zâmbet, un vis pe care îl urmăresc de câțiva ani- să tot fie vreo 5- își capătă conturul.

#TurneulScoalaFlanco (2)

Sunt entuziasmată gândindu-mă la cursul de mâine- invitați și tematică, storytelling, branding personal, business online- care mă va scoate din universul parțial chirurgical din perioada asta. Sunt încântată că am fost selectată să fiu parte dintr-o comunitate la care îmi doresc apartenență. Și sunt bucuroasă că voi întâlni 3 specialiști din domeniul ăsta, care culmea! practică ceea ce predică!

Sunt fericită de întâlnirea cu Cristina Bazavan, din multe motive, care depășesc partea cu tehnicile de scris, structuri narative sau planuri editoriale. De pe bazavan.ro am aflat de Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, de filme, cărți, autori și alte aspecte dintr-un univers la care nu aveam acces direct. Și multe alte lucruri, care vor rămâne sub tăcere.

Mâine particip la Școala Flanco.

 

Adaugă comentariu