Plaja cu gânduri

Am participat la primul triatlon ștafetă- Triatlonul Pitești Pe Argeș în jos

Pe 24 aprilie am participat la ștafeta Triatlonului Pitești, cu Andrei, Lucian și echipa de susținere. A fost un weekend foarte „Carpe diem”, concluzia fiind că oamenii (îți) construiesc cele mai frumoase amintiri. A fost și un weekend emoționant, fiind în Pitești, printre prietenii mei, care mai întâi au fost prietenii Andreei, care sunt acum parte din cele mai importante urme pe care mi le-a lăsat ea. Și a fost totul natural, însuflețit de energia oamenilor ăștia grozavi și de contextul nou creat pentru revedere și de dorurile tuturor, mai ales când, seara, mi-a zis Elena „ai zâmbetul Andreei”.

Toate criticile (constructive) aduse competiției trebuie să pornească de la ideea că nu s-a perceput nici o taxă de concurs, motivul fiind promovarea sportului și încurajarea mișcării în aer liber. Evenimentul a fost posibil cu ajutorul sponsorilor- Intersport, CAF Outdoor Equipment, Velox Logistics, Nutrivita, Florafarm, Ciuc, Solaris, Tipo Smart Copy Center, Idea Group, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, Asociația Județeană Sportul Pentru Toți Argeș, a fotografilor energici- Radu Cristi, Marian Dinca, MTRace, Sorana, a voluntarilor Invictus, Vânătorii Posadei, Dacii Sprinteni și implicit lui Dragoș Ciobanu. Triatlonul s-a desfășurat pe distanțe olimpice, succesiunea fiind alergare, ciclism și înot. Au existat și probe pentru copii, iar câțiva luptători răniți în Afghanistan au concurat la categoria specială pentru atleți cu dizabilități din cadrul Triatlon Invictus – Pe Argeș în Jos.

pearges

Despre competiție nu are rost să vorbesc prea mult- a fost grozav! Oamenii au fost grozavi. Nici clasamentul final, nici ploaia care a venit târziu, nici gândul că era să rămânem fără medalii nu ne-au stricat entuziasmul și soarele interior. Ne-am făcut o promisiune, ne-am multiplicat niște dorințe și rămâne să ne vedem la anul. Și până atunci, poate la semimaratonul din iarnă, negociem.

Am scris acum, târziu, pe scurt, doar ca să nu uit.

run nikki

Adaugă comentariu