Plaja cu gânduri

Variante sportive în Arad

Când ies la alergare sau la biciclit pe Malul Mureșului, mă molipsesc cu energie și chef de crescut un câine, după care să alerg la plimbare, de jucat tenis, la câte terenuri sunt amenajate, de pupături la umbra și intimitatea arbuștilor, de supravegheat copii la locul de joacă, de alergat mai mult și mai repede sau de biciclit mai cu echipament. Și cum puterea exemplului personal e cea mai bună recomandare, am făcut cercetări de comunități care se mișcă (la propriu și la figurat) și am contabilizat următoarele:

Asociația Bicicliștilor amatori reia ieșirile înspre pădurile Ceala și Vladimirescu, marțea și joia. Toate evenimentele se anunță pe grupul de pe Facebook- Bicicliștii amatori.

Clubul sportiv Racing Bike Pro organizează Prima pedală și chiar mâine are loc antrenamentul de recunoaștere a traseului din competiție. În 2015 am participat la evenimentul organizat la Căsoaia, probabil să fie și altele.

padure

Drumul regal este un maraton MTB de ciclism desfășurat pe 14 mai 2016, în comuna Petriș.

Clubul sportiv Experiența multisport– alergările săptămânale în grup pe malul Mureșului. Organizează Duatlonul Aradului și Maratonul, semimaratonul și crosul Aradului, împreună cu instituții locale.

Asociația turistică în Amonte organizează antrenamente de trail la Cetatea Șiria.

Supermaratonul Bekescsaba-Arad-Bekescsaba este o provocare de 200 de km, în 2 zile, trecută în calendar pentru weekendul 20- 22 mai.

Și, probabil, că mai există opțiuni care nu au ajuns încă la mine. În plus, există autodidaxia și, mă repet, Malul Mureșului (cel mai frumos loc din Arad!) și pista de atletism de lângă și cetățile înconjurătoare și Parcul Natural Lunca Mureșului. Atâtea opțiuni pentru un oraș de câmpie, ce frumos!

baza sp

Adaugă comentariu