Plaja cu gânduri

Asociația P.A.V.E.L. pune la cale Cursa de Paște a Iepurașilor cu branulici

Asociația P.A.V.E.L. pune la cale o surpriză pentru copiii internați în secțiile Insitutului Fundeni, București. Miercuri, 27 aprilie, se desfășoară ediția a doua a vânătorii de jucării și distracție în secția de pediatrie, cu ocazia sărbătorilor de Paște. Acțiunea de strângere a cadourilor are termen limită data de 26 aprilie și e important ca toate darurile să fie noi și în termen de valabilitate.

Pentru copiii mici și cei cu vârsta până în 14 ani, organizatorii recomandă ca variante: jucării, jocuri, păpuși, gentuțe, mașini, avioane, motociclete, brizbrizuri pentru fetițe, cărți cu povești, cărți de colorat, carioci, seturi pentru activități individuale, foarfeci cu botul rotund pentru decupat, lipici etc. Pentru copiii peste 14 ani: ceasuri, căști, mp3, carduri de memorie, cosmetice sau atât de apreciatele brățări, inele, cercei.Copiilor le sunt de mare folos articole de igienă (șervețele umede, săpun lichid, diverse articole cosmetice), pampers nr 5 și nr 6, bepanthen cremă, sirop Nurofen, sirop Panadol, sirop Liv 52. Dulciurile permise sunt: biscuiți Belvita, fructe uscate, ou de ciocolată, prajiturica Barni, bomboane fără zahăr.
iepurasi

Adresa este ASOCIAȚIA PAVEL, ȘOS FUNDENI NR 252, ETAJ 1, INST ONCOLOGIC BUCUREȘTI, SECTOR 2, în atenția ROXANA DUMITRU (0724820940).
Rugămintea organizatorilor este de a se trimite colete numai prin curierat sau predare personală, Poșta nefiind o soluție din cauza cozilor.

Nici nu enumăr motivele pentru care trebuie să ne mobilizăm, să facem ca secția de pediatrie să fie despre bucurie și zâmbete, nu despre durere și chin. E atât de simplu de data asta. Hai!

Poza este preluată de pe pagina de Facebook a evenimentului.

2 comentarii

  • Răspunde Roxana Dumitru |

    Va multumim pentru sustinere! Picii cu branulici sunt cei mai curajosi, cei mai cuminti si cei mai dornici de distractie. Iepurasul si Mos Craciun sunt cele mai indragite personaje, care prind viata in preajma celor doua mari sarbatori. Echipa Asociatiei PAVEL va invita sa participati activ la organizarea acestui frumos eveniment! Cateva jucarele sau cateva dintre produsele pe care le-am recomandat, puse intr-o cutie si trimise prin curier la adresa indicata, fac din dumneavoastra partenerul nostru in folosul organizarii binemeritatei distractii, pe care dorim sa le-o oferim acestor copii speciali! Va multumim!

  • Răspunde cristina |

    Cu drag și cu multă emoție! Pe mine m-a convins inițiativa dvs și încerc să mobilizez cât mai multă lume în jurul meu.

Adaugă comentariu