Plaja cu gânduri

Cele mai tari idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților!

Sper că titlul foooaaarte atent formulat v-a atras curiozitatea și vă reține atenția câteva clipe asupra acestui text atent gândit și structurat, anticipat pentru perioada roz care urmează. Cadouri atent ambalate, mustind a sentimente, fundițe delicate peste obiecte perverse, dulciuri care îngrașă stomacul și îngroașă relații. Și toate celelalte chestiuni roz, colorate, kitsch-oase, degeaba, fără nevoie reală- știți bine marfa tarabelor despre care vorbesc și tot asaltul comercial la care suntem supuși în fiecare februarie.

  • Cărți. Dicționare. Cursuri de limbi străini.

Dintr-o mie de motive: cititul e sexy, gramatica e de bun simț, vocabularul și inteligența atârnă public mai mult decât decolteul, fantezia și pasiunea merg mână în mână  și nu trebuie să fii chiar un geniu să știi diferența dintre „care” și „pe care”. Și exemplele pot continua.

Bomboanele îngreunează digestia, dar discuțiile argumentate, poveștiile, imaginația niciodată

pove

  •  O consultație la un medic specialist.

Ginecolog, fizioterapeut, dentist, pneumolog, analize de sânge- irelevant. Orice e nevoie și este amânat din motive aparent prioritare. Gândește-te la sănătatea partenerului și îngrijește-te de ea, mai mult decât de gelul de pe unghiile ei sau de ultima ediție a jocului preferat de el. Prevenția și îndepărtarea fricii/ anxietății/ jenei de o anumită specialitate medicală își pot găsi acum susținerea în buget.

Altfel, faceți sex când aveți chef, dăruiți flori, fiți îndrăgostiți, fiți romantici și pasionali, cu parfumuri, șampanie și ciocolată, fiți cum vreți voi să fiți, nu doar pe 14 februarie.

Bonus: Buchetele de flori se oferă fără ambalaj, indiferent cât de colorat și asortat este cu aranjamentul, cu cozile în jos, în poziție ușor oblică!!!

Adaugă comentariu