Plaja cu gânduri

Beauty of Giving: Douglas România colorează Little People

Pentru că începe sezonul cadourilor, dar și pentru că faptele bune sunt potrivite cu orice ocazie. Pentru că e importantă imaginea, dar mai ales conținutul sufletesc, dar și pentru că îngrijirea personală nu e suficientă într -o lume îmbolnăvită, vestea de mai jos este de ținut minte: Douglas România lansează în rețeaua sa de magazine campania de strângere de fonduri „Beauty of Giving”, prin care va dona asociației Little People câte 10 de lei din vânzarea fiecărei palete de machiaj Like.

Obiectivul pe care Douglas și-l propune este atingerea sumei de 35.000 de lei pe durata campaniei: 23 noiembrie – 20 decembrie. “Din această vară ne-am alăturat luptei pe care Asociația Little People și-a asumat-o încă din 1996 împotriva cancerului la copii și tineri. În fiecare dintre magazinele noastre din România am montat o cutie de donații pentru programele de suport psihosocial a pacienților și a supraviețuitorilor de cancer pe care Asociația Little People le implementează în România și Moldova. Iar acum am dorit să ne implicăm și prin donație directă lansând campania Beauty of Giving”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

dougl

Asociația Little People are ca obiectiv îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În 2006, Asociația Little People România a înființat Clubul Temerarii, comunitatea adolescenților români care au învins cancerul, ce numără astăzi peste 400 de membri, devenind cel mai mare grup activ de sprijin reciproc în rândul adolescenților și al tinerilor adulți afectați de cancer și totodată una dintre cele mai active comunități de acest gen din Europa. Scopul Clubului Temerarii este acela de a asigura o susținere specializată și personalizată la necesitățile fiecărui tânăr din România în materie de „coping”, facilitând reintegrarea reușită a pacienților în viața de adolescent sau tânăr adult după tratament și reintegrare în societate.

little-people

Sunt 18 magazine Douglas în toată țara unde se colorează fapte bune.

Adaugă comentariu