Plaja cu gânduri

Concert Adam Ben Ezra la Teatrul Național din Timișoara

Adam Ben Ezra ocupă un loc unic în peisajul muzical internațional. Termenul „multi-instrumentist” este adesea mult prea folosit, dar în acest caz nu este valabilă repetiția: Adam Ben Ezra a început să cânte la vioară la vârsta de cinci ani, iar la chitară de la vârsta de nouă ani. La 16 ani a descoperit contrabasul, iar în ultimii ani a învățat în manieră autodidactă să cânte la clarinet, oud (instrument arăbesc), flaut și cajon. Adam Ben Ezra este un artist-complet pe care îl putem descoperi marți, 15 septembrie, de la ora 19,00, în Sala Mare a Teatrului Național, din inițiativa Asociației Culturale „Nabu”.

adam

 ”Fie că interpretează materiale originale sau aranjamentele sale de cover-uri create într-un mod extraordinar, Adam Ben Ezra este o forță creatoare ce poate transforma într-o clipă o încăpere plină de străini în fani devotați. Indiferent dacă interpretează solo sau ca parte a trio-ului său cu percuție și chitară, concertele nu sunt identice; talentatul muzician trece de la un instument la altul, uneori în timpul aceluiași cântec, fără a pierde ritmul. Folosind o inteligentă combinație de efecte și pedale, Adam repetă în mod regulat notele sale pentru a oferi un autentic perete de sunet, demn de o mică orchestra”, transmit organizatorii evenimentului.

Teatrul Național din Timișoara, despre activitatea căruia îmi face plăcere să scriu, este un loc în care oamenii, artiștii și artele se întâlnesc, un loc în care dialogul devine cultură și civism. De 10 ani. Teatrul Național participă la consolidarea societății civile prin spectacolele sale, prin acțiunile sale civice, prin modulul Outdoor al FEST-FDR sau prin înființarea Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană.

Biletele s-au pus în vânzare prin rețeaua  eventim.ro. De asemenea, pot fi achiziționate și la Agenția „Mărășești” a Teatrului Național (marți – duminică, orele 11-19).

Un comentariu

Adaugă comentariu