Plaja cu gânduri

Ofer 3 invitații duble și o acreditare la festivalul I am the rocker

UPDATE: Invitațiile la festivalul I am the rocker merg la Alex B, Ana (care se bucură de Dream Theater) și la Gheorghiu Ana Maria (pentru Dream Theater/ Kamelot/ Kemps). Șerban Anca va primi acreditarea, pentru povești blogosferice cu Arkona. Îi rog pe câștigători să-mi scrie un mail la plajacuganduri@yahoo.ro pentru detalii organizatorice.

Mi-e tare dor de senzația de apartenență. De oameni ca tine, modelați după aceleași pasiuni, cu interes susținut pentru un anumit domeniu, curioși și informați, cu care stabilești conexiuni dinainte de a le cunoaște istoricul personal. Doar pentru că știi despre ei ceea ce știi și despre tine. Și despre pasiunea voastră.

Astfel că, anunț cu entuziasm că pe 4 și 5 iulie 2015 urmează festivalul I am the Rocker, organizat de Phoenix Entertainment la Romexpo, București. Evenimentul se constituie într-un spațiu de interacțiune pentru fanii rock-ului, unde, pe lângă muzica lor preferată, aceștia vor putea lua parte la numeroase tipuri de activități, scopul organizatorilor fiind acela de a le oferi o experiență totală și o gamă largă de alternative de distracție. I Am The Rocker este proiectat întocmai ca un festival din afară, cu un design ghidat de creativitate, un line-up care să satisfacă fanii mai multor subgenuri ale rock-ului.

i am the rocker

 

Pe lângă muzică, fanii au la dispoziție și numeroase opțiuni de distracție: de la campionatul de bere la concursuri de air guitar, pogo, best dressed rocker și best tattoo, de la bungee jumping over crowd la zboruri cu tiroliana, fanii vor trăi cea mai tare experiență de festival de până acum.

Organizatorii transmit: ”Vă reamintim că, din respect pentru public, festivalul I AM THE ROCKER nu va avea zone delimitate de tipul Golden Circle, un bilet sau abonament permițând accesul tuturor fanilor, până în fața scenei. Drept urmare, vă sfătuim să veniți din timp, pentru a prinde loc cât mai în față!”

I Am The Rocker dorește să includă cât mai multe premiere pentru publicul din România, astfel că va fi primul festival din țara noastră în care apa plată va fi GRATUITĂ. Pentru cei din afara Capitalei care vor să ia parte la eveniment, Phoenix Entertainment oferă și spațiu de camping cu toate dotările incluse la doar 9 lei pentru întreaga durată a festivalului. În plus, cei care vor veni cu motocicleta vor beneficia de o parcare specială și de o garderobă în care să își depoziteze casca și alte accesorii.

Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul promoțional de 195 de lei până la 28 februarie sau până la epuizarea primelor 1000 de abonamente. După finalizarea acestora, biletele vor costa 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei.

Veste bună este că organizatorii amenajează un cadru prietenos pentru bloggerii acreditați la eveniment. Internet de superviteză pentru upload și povești live pentru blogosferă, un goodie bag și un concurs anticipat cu 3 invitații duble la festival. Numai că eu ofer ca bonus și acreditarea mea, dată fiind distanța la care mă voi afla de București în momentul desfășurării festivalului.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga o invitație dublă la I am the rocker? Like Plajacuganduri, share acestei postări și răspunsul la întrebarea ”Care este formația ta preferată din festival?”.

Câștigătorii vor fi anunțați miercuri seara, 1 iulie 2015.

 

93 comentarii

Adaugă comentariu