Plaja cu gânduri

Timișoara în Festival: FEST- FDR 2015

Festivalul European al Spectacolului Timișoara- Festivalul Dramaturgiei Românești, aflat la cea de-a XX-a ediție, este organizat de Teatrul Naţional cu sprijinul Ministerului Culturii, al Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Timişoara, având ca partener Institutului Cultural Român.

iacoban

http://ro.tntimisoara.com/in-parc/?doing_wp_cron=1428490802.7525660991668701171875

În perioada 15- 22 aprilie are loc Festivalul Dramaturgiei Românești, o adevărată platformă a spectacolului de teatru pe text românesc. Cea de-a doua direcție a festivalului urmărește The art of Ageing (Arta îmbătrânirii), un proiect desfășurat de European Theatre Conventioncare (http://www.etc-cte.org), care susține și demonstrează că arta și instituțiile culturale stimulează și aduc împreună toate generațiile, printr-o dezbatere publică privind schimbările demografice la nivel global. Nu în ultimul rând, secțiunea FEST (6- 12 iunie) invită spectatorii în aer liber, la performance-uri și spectacole stradale de teatru- dans.

Programul spectacolelor din cadrul FDR este disponibil aici. Teatrul „Andrei Mureșanu” (Sf. Gheorghe), Teatrul „Tomcsa Sandor” (Odorheiul Secuiesc), Teatrele Naționale din București, Cluj și Timișoara, Teatrul Național „Mihai Eminescu din Chișinău”, Teatrul Maghiar din Cluj, Teatrele Nottara și Odeon din București sau Godot Cafe- Teatru sunt doar câteva dintre numele care vor susține reprezentații, așa că merită să vă acordați timp pentru a gusta diversitatea artistică. Programul se încheie cu concertul Subcarpați și orchestra, organizat în Sala Mare a Teatrului Național.

subc

Cu mult drag anunț că blogul meu este partener media al evenimentului, așa că în perioada următoare voi oferi detalii la cald despre Festivalul Dramaturgiei Românești din Timișoara.

Sursa foto

http://ro.tntimisoara.com/mobila-si-durere/

Adaugă comentariu