Plaja cu gânduri

Proştii sub clar de lună

Pentru că 23 reprezintă o zi specială pentru mine, pentru că textele lui Teodor Mazilu sunt brutal de sincere şi spumoase, pentru că regizorul Cristian Bajorca propune o nouă interpretare pe scena teatrului În Culise, în Copper’s Pub (Hristo Botev, nr. 25). Pentru că viaţa de cuplu este o sursă neîncetată de uimire, satiră şi fericire… Şi pentru că alegerile pe care le facem ne definesc. Şi, dacă aş fi în Bucureşti, aş merge să trăiesc povestea amuzantă şi încâlcită a personajelor Gogu, Clementina, Ortansa şi Emilian.

prosti

Deşi nu am cum să ajung la acest spectacol, am convingerea că merită atenţia publicului. Şi ofer o invitaţie dublă celui care îmi spune, într-un comentariu, ce se poate întâmpla sub clar de lună.

Proştii sub clar de lună se joacă pe 23 aprilie, În Culise, de la ora 19.00. Câştigătorul trebuie să ajungă cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Stabilim cine primeşte invitaţia mâine la prânz.

5 comentarii

 • Răspunde Andrei-Radu Bîrsan |

  Sub clar de lună se poate întâmpla, practic, tot ceea ce se poate întâmpla şi în plină lumină a soarelui. Singura diferenţă (esenţială, însă, prin propria-i natură) este că noi, oamenii, ne simţim cumva mai păziţi de razele domole ce se reflectă din lună în noapte şi deci ne permitem o libertate mai mare de acţiune şi de cuvântare.

  • Răspunde Pătrăţel |

   Deşi nu te poţi bronza la raze de lună, diseară mergi la spectacol 🙂 Primeşti imediat un mail.

 • Răspunde Georgiana |

  Se poate intampla o aventura, un thriller cu deznodamant de speriat sau o romanta amuzanta. Se poate intampla, practic, orice.

Adaugă comentariu