Plaja cu gânduri

Alegeri la FDR 2015

Festivalul Dramaturgiei Româneşti este singurul festival dedicat dramaturgiei româneşti, care încurajează diversitatea artistică şi constituie un dialog între experţi. În acest sens, programul a prevăzut evenimentulul The Art of Aging, dezvoltat de European Theatre Convention, cu sprijinul Comisiei Europene- Programul Cultura.

Din spectacolele Festivalul Dramaturgiei Româneşti urmează să bifez în săptămâna care urmează, ca partener media, Noul Locatar de Eugène Ionesco, pus în scenă de Tompa Gábor- Teatrul Nottara, București, Mobilă și durere de Teodor Mazilu, o producţie semnată de Victor Ioan Frunză- Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, București, Copiii foametei. Mărturii, de Alexei Vakulovski, în regia Luminiţei Ţâcu- Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”, Chișinău şi Viză de clown, de Saviana Stănescu, regia Alexandru Mihail- Teatrul Odeon, București. Cu mulţumiri lui Emil, ajung şi la concertul care încheie primul modul al FDR al FEST- FDR 2015, concertul Subcarpaţi+ orchestra, care are biletele epuizate încă din primele zile.

Dorul de teatrul bucureştean. Un spectacol care vorbeşte despre neputinţa de a renunţa la amintirile de lângă şi din noi. Dorul de trecutul meu. O reconsemnare a dragostei pentru Teodor Mazilu. Curiozitate. Diversitate. Numele autorilor pieselor şi ai regizorilor spectacolelor. Doar câteva motive pentru care merită să fiţi prezenţi în zilele ce urmează la FEST- FDR 2015, la Teatrul Național Timișoara!

 

Biletele se pot achiziționa de la Agențiile Teatrului Național (Agenția„Mărășești” , str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic), de marți până duminică între orele 11 și 19 sau online, pe www.tntimisoara.com.

Un comentariu

Adaugă comentariu