Plaja cu gânduri

Weekend iubăreț de teatru, În Culise

În zilele următoare, teatrul În Culise îți propune un program prin care să sărbătorești ziua îndrăgostiților (de teatru, desigur!) într-un loc classy și artistic, în noul sediu din Bd Hristo Botev, nr 25, la Copper’s Pub.

Vineri, 13 februarie, de la ora 19.00, se joacă Clinica Sinucigașilor, un spectacol amuzant și actual, care accentuează contrastul dintre o normalitate depresivă și frumusețea vieții, care oricum e prea scurtă. După acest moment de drama comedy, urmează de la ora 21.30 Stand Up Comedy Show, cu un invitat special. Curiozitatea se liniștește cu rezervări făcute fie telefonic (0735 026 762), fie online.

macheta weekend

     Sâmbătă este seara spectacolului erotic. De la ora 19:00 se joacă Monoloagele vaginului – un one woman show despre universul feminin, iar de la ora 21:30 comedia erotică Scrisori către Rita: The show te introduce în lumea incintantă din mintea unui bărbat pe care o să-l iubești și o să-l urăști în același timp. „Știi ce e iubirea, Rita?„,m-am întrebat și eu.

Comedia de duminică încheie weekendul romantic. De la ora 19:00 – Ca la iunion, show complet, plin de umor fin, dominat de spiritul distracției de altădată.

Și pentru că tot vorbim de iubire zilele astea, mai mult decât în restul anului, putem să susținem mai mult decît declarativ acțiuni caritabile. Luni, 16 februarie, Teatrul În Culise împreună cu Teen Media Academy vă invită de la ora 20.00 la spectacolul Povești despre tine, bazat pe volumul ”92 de povești cu cărți” de Ștefan Caraman. Un spectacol caritabil dedicat Andhrei Gafencu, o tânără de 28 de ani, victima unui malpraxis, care trăiește izolată în casă de un an, de când nu se mai poate deplasa. Mai multe detalii puteți găsi aici. ”Povești despre tine” este un spectacol care dorește să-ți reamintească despre spirit, ideal și vis. Donația recomandată este de 15 lei.

Povesti despre tine caritabil

Weekend frumos și iubăreț (de teatru)!

Adaugă comentariu